Δύο ζώδια θα είναι φουλ στην ενέργεια, σήμερα, 05/05

Ησυχία δε θα βρίσκουν

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα είναι φουλ στην ενέργεια, σήμερα, 05/05

Κυριακή του Πάσχα 5/5/2024

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

Με τη Σελήνη στον Κριό, από χθες το βράδυ, το Πάσχα μας θα είναι αρκετά ενθουσιώδες και με γρήγορους ρυθμούς. Η δραστηριοποίηση και η παρόρμηση κυριαρχούν και ησυχία δε θα βρίσκουμε, ιδίως αν έχουμε καλεσμένους και πρέπει να τους τραπεζώσουμε. Από την άλλη, δε θα είναι εύκολο να συμβιβαστούμε, ούτε να κάνουμε υποχωρήσεις ή να υπακούσουμε σε πρέπει, και "εντολές", αντίθετα, θα κάνουμε του κεφαλιού μας και ό,τι θεωρούμε εμείς σωστό, είτε αρέσει είτε όχι.

Αυτοί που θα είναι φουλ στην ενέργεια σήμερα, "μάχημοι" και ορεξάτοι είναι οι Κριοί και οι Ζυγοί, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 7ος οίκος τους, αντίστοιχα. Ο ενθουσιασμός τους θα αυξηθεί, το ίδιο και η ανταγωνιστική τους διάθεση
και αν στην πρώτη περίπτωση θα ωφεληθούν και οι γύρω τους, αφού θα τους τραβήξουν από την ακεφιά και τη μιζέρια, στη δεύτερη τείνουν να γίνουν παρτάκηδες και να μην ενδιαφέρονται για τις ανάγκες ή τα θέματα των άλλων.

Ευκαιρία είναι πάντως το "μαχητικό" τους πνεύμα να το βγάλουν στο τσούγκρισμα των αβγών και των ποτηριών και στις "κόντρες" για το ποιος θα ξεκινήσει πρώτος τον χορό και έτσι να περάσουν όμορφα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved