Ζώδια Σήμερα 16/05: Ερμής στον Ταύρο-Δε χρειάζονται πολυπλοκότητες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 16/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 16/05: Ερμής στον Ταύρο-Δε χρειάζονται πολυπλοκότητες

Πέμπτη, 16/05/2024

Ο Ερμής, που από χτες το βράδυ έχει περάσει στονΤαύρο, μας ωθεί να υλοποιήσουμε κάθε τι που έχουμε στο μυαλό μας, πρακτικά και χωρίς πολύπλοκες σκέψεις. Θα μας φρενάρει από τις παρορμήσεις μας, θα μας αναγκάσει να δούμε, αν έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε όσα θέλουμε, να κόψουμε ταχύτητα και να σκεφτούμε προσεκτικά για το αν οτιδήποτε πάμε να πετύχουμε, μας συμφέρει ή μας έχει καταλάβει ο ενθουσιασμός. Από την άλλη, θα είμαστε πιο χαλαροί, πιο ήρεμοι, πιο υπομονετικοί, αλλά αρκετά αγύριστα κεφάλια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, πιο χαλαροί από ποτέ, επιτέλους, όλα κινούνται στους δικούς σας ρυθμούς και δεν τραβολογιέστε για να κάνετε πράγματα. Αφοσιωθείτε σε αυτό που θέλετε πολύ και να είστε σίγουροι ότι θα τα πάτε περίφημα!

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, όσο τραβάτε εσείς το σχοινί κι επιμένετε να περάσει το δικό σας, το ίδιο και χειρότερα θα γίνεται από την άλλη πλευρά! Πείσμα στο πείσμα δε θα βγάλετε άκρη ούτε στα επαγγελματικά ούτε και στα οικογενειακά ή τα πιο προσωπικά σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, τώρα κόψτε λίγο τη φόρα σας και βάλτε το μυαλουδάκι σας να σκεφτεί, πώς μπορείτε να βγείτε περισσότερο κερδισμένοι, είτε στην οικονομική είτε την ερωτική και την κοινωνική σας ζωή.

*Η φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved