Ζώδια Σήμερα 15/05: Ό,τι δεν κάνεις το «λούζεσαι»

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 15/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 15/05: Ό,τι δεν κάνεις το «λούζεσαι»

Τετάρτη, 15/05/2024

Η Σελήνη θα παραμείνει και σήμερα στον Λέοντα, προσπαθώντας να μας κάνει να νιώσουμε πλήρεις, με περίσσιο θάρρος, δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Θέλουμε να παραμείνουμε μπροστά από τα φώτα και να πρωταγωνιστήσουμε σε όλα τα επίπεδα, όμως η σύγκρουσή της με τον Ουρανό και αργότερα με τον Δία στον Ταύρο μας δημιουργεί συναισθηματική αστάθεια. Δεν είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που ήδη έχουμε. Οι εντάσεις με τον/ην σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας είναι πιθανές και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, ακόμα και αντιδραστικοί, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Ταύροι, Υδροχόοι και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, από τη στιγμή που δεν κάνετε το μεγάλο βήμα για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και αποφεύγετε τις αλλαγές, θα τις «λούζεστε» από τους άλλους στις διαθέσεις, τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους.

Κριοί Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, το γιατί δε νιώθετε ευχαριστημένοι ή ικανοποιημένοι με ό,τι έχετε το ξέρετε μόνο εσείς. Έχετε υπόψη σας όμως ότι με αγορές, σπατάλες ή ρίσκα για το παραπάνω δε θα καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved