Ζώδια Σήμερα 14/05: Η φλόγα δυναμώνει

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 14/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 14/05: Η φλόγα δυναμώνει

Τρίτη, 14/05/2024

Η Σελήνη, προχωρώντας στον Λέοντα, θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό, βοηθώντας μας να εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας και να διεκδικήσουμε ό,τι μας κάνει να αισθανόμαστε πλήρεις και ευχαριστημένοι. Η φλόγα μέσα μας θα καίει, θα είμαστε πιο αποφασιστικοί, τολμηροί, αυθόρμητοι και εξωστρεφείς, θα πούμε όσα θέλουμε και σκεφτόμαστε, τα καλά και τα άσχημα, χωρίς να μας νοιάζουν αντιδράσεις ή αντιρρήσεις και θα βγάλουμε πάθος, ερωτισμό και έντονη σεξουαλικότητα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες και Κριοί γεννημένοι αρχές του β’ δεκαημέρου, η μέρα σας ανήκει δικαιωματικά. Είστε ακαταμάχητοι, ασυγκράτητοι και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σας αντισταθεί ή να σας φέρει αντιρρήσεις.

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι αρχές του β’ δεκαημέρου, το να χάσετε την ψυχραιμία σας και να πείτε ή να κάνετε πράγματα που μπορεί μετά να μετανιώσετε δεν έχει νόημα. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας και τον κακό σας εαυτό.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες γεννημένοι αρχές του β’ δεκαημέρου, με χαρακτηριστική άνεση βγάζετε την επιδοκιμασία ή αποδοκιμασία σας, πεισμώνετε και αν δεν υποχωρήσετε, θα βγείτε κερδισμένοι ερωτικά και οικονομικά.

*Η φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved