Ζώδια Σήμερα 13/05: Ανατροπές, αναθεωρήσεις και καινούρια προγράμματα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 13/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 13/05: Ανατροπές, αναθεωρήσεις και καινούρια προγράμματα

Δευτέρα, 13/05/2024

Η συνεύρεση του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο γίνεται σήμερα, η οποία θα ανατρέψει τα πάντα και θα ξεχάσουμε όλα όσα ξέραμε ή θεωρούσαμε δεδομένα. Οι εκπλήξεις και οι αιφνιδιασμοί σε όλους τους ζωτικούς τομείς είναι ένα μήνυμα, για να προβούμε σε αλλαγές και αναθεωρήσεις θέσεων, νοοτροπίας και αντιλήψεών μας, να ξεφύγουμε από την πεπατημένη και να τα πάρουμε όλα αλλιώς. Ωθούμαστε να διαφοροποιηθούμε, να ξεχωρίσουμε από τη μάζα, να σπάσουμε τη ρουτίνα, να απελευθερωθούμε από ό,τι μας περιορίζει και να απεξαρτηθούμε.

Από την άλλη έχουμε και το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που μας καλεί να είμαστε πιο λογικοί και να κρίνουμε τα πράγματα ρεαλιστικά και συνειδητοποιημένα, ακόμα και στα ερωτικά μας, ώστε να μη διστάσουμε μπροστά σε αλλαγές που κρίνονται απαραίτητες, ακόμα και αν κακοκαρδίσουμε ή πληγώσουμε κάποιους. Από την άλλη, μας καλεί να γίνουμε πιο σοβαροί, αναζητώντας ποιοτικές σχέσεις που βασίζονται στην αμοιβαία εκτίμηση, το σεβασμό και την κατανόηση και έχουν χρονική διάρκεια και σταθερότητα και να μην αναλωθούμε σε προσωρινές απολαύσεις και εφήμερες καταστάσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι του γ’ δεκαημέρου, τώρα είναι η ευκαιρία σας να κάνετε αλλαγές και τομές που θα βάλουν τη ζωή σας σε διαφορετική κατεύθυνση. Εκπλήξτε, αιφνιδιάστε και πάρτε τα ρίσκα σας.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, μπορεί να αιφνιδιαστείτε ή να σας ξεπεράσουν γεγονότα και συμπεριφορές, αλλά να ξέρετε ότι ό,τι αρνείστε να κάνετε, για να μη χαλάσετε τις σχέσεις ή τις ισορροπίες θα σας έρθει από την άλλη πλευρά και θα βγείτε χαμένοι.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, ερωτικά και οικονομικά τα δεδομένα γίνονται ζητούμενα. Να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις και το διαφορετικό γιατί άλλα θέλετε ή νομίζετε ότι θέλετε και με άλλα μπορεί να καταλήξετε.

Ταύροι και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, λύνετε και δένετε σήμερα! Από τη στιγμή που ξέρετε τι θέλετε, πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας να το πετύχετε, όποια δυσκολία και αν εμφανιστεί μπροστά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, χρειάζεται χρόνο, προσπάθεια και αρκετή υπομονή για να λυθούν προβλήματα στη δουλειά, το σπίτι ή τη σχέση σας. Να είστε λογικοί και να ακούτε ό,τι σας λένε οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, να επιμείνετε και να μην υποχωρήσετε μπροστά στην πρώτη δυσκολία. Μην ξεχνάτε ότι «αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved