Δύο ζώδια που θα έχουν τύχη και έμπνευση, σήμερα, 30/04

Καλό θα ήταν όμως να ακούσουν το μέσα τους και να κρατήσουν τα σχέδιά τους για τον εαυτό τους

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα έχουν τύχη και έμπνευση, σήμερα, 30/04

Μ. Τρίτη 30/4/2024

Τελευταία μέρα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, αλλά μας φυλάει τα καλύτερα για το τέλος, καθώς το τρίγωνό της, το πρωί, με τον Δία στον Ταύρο, ενδείκνυται για χαλάρωση και καλοπέραση, όπως επίσης ενδέχεται να φέρει και τυχερά περιστατικά, αλλά και ευτυχισμένες στιγμές. Νωρίς το απόγευμα θα κάνει εξάγωνο διαδοχικά με τον Ποσειδώνα και τον Άρη στους Ιχθύς, λίγο πριν εγκαταλείψει το συγκεκριμένο ζώδιο, αυξάνοντας τη φαντασία, τη διαίσθηση και τις εμπνεύσεις μας, σπρώχνωντάς μας παράλληλα να λειτουργήσουμε, χωρίς να δίνουμε στόχο.

Οι δύο που θα χαρούν τη μέρα τους και θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν είναι οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες, καθώς η Σελήνη χτυπά αντίστοιχα τον 5ο και 3ο οίκο τους κι αν το κάνουν, θα βγουν κερδισμένοι, σε ερωτικά θέματα και σε υποθέσεις τους. Επίσης, οφείλουν να ακούσουν το μέσα τους και να κρατήσουν τα σχέδιά τους για τον εαυτό τους.

Η τύχη θα είναι μαζί τους, αλλά, αν κάτι τους ενοχλεί σε πρόσωπα και καταστάσεις, να μην επιμείνουν, γιατί προφανώς δεν είναι για αυτούς ή για να γίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved