Δύο ζώδια που θα είναι προσηλωμένα στους στόχους τους, σήμερα, 29/04

Θα είναι σοβαρά και υπεύθυνα και ως προς τις δουλειές και τις υποχρεώσεις τους

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα είναι προσηλωμένα στους στόχους τους, σήμερα, 29/04

Μ. Δευτέρα 29/4/2024

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω που θα φροντίσει όλα να γίνουν όπως πρέπει και στην ώρα τους, χωρίς να επιβαρυνθούμε ή να δυσανασχετήσουμε. Από τη μεριά μας και εμείς θα είμαστε προσεκτικοί, θα κρατήσουμε τα προσχήματα και θα κάνουμε ό,τι είναι σωστό, τη δεδομένη στιγμή, ακόμα και αν υπάρξουν δυσαρέσκειες ή αντιρρήσεις. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Κριό θα προκαλέσει ανοιχτές αντιπαραθέσεις, αντιρρήσεις και προστριβές, όμως το εξάγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα μας βοηθήσει κιόλας να "εκμεταλλευτούμε" τις συγκυρίες και να είμαστε προσηλωμένοι, έτσι ώστε να καταφέρουμε έναν στόχο μας.

Οι δύο που θα είναι ιδιαίτερα σοβαροί και υπεύθυνοι, ως προς τις υποχρεώσεις και τις δουλειές τους θα είναι οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, ενώ θα έχουν τη διάθεση να προσφέρουν πράγματα τόσο στον εαυτό τους, όσο και στις σχέσεις τους, καθώς η Σελήνη χτυπά τον 1ο και 7ο οίκο τους, αντίστοιχα, παραμένοντας ωστόσο αντικειμενικοί και λογικοί.

Το μέτρο θα τηρηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ παράλληλα το υπερβολικό συναίσθημα θα παραμεριστεί, ώστε να γίνει ό,τι πρέπει και προς το συμφέρον τόσο το δικό τους, όσο και των σημαντικών ανθρώπων της ζωής τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved