Δύο ζώδια που θα κατεβάσουν... ρολά, σήμερα, 22/04

Θα πάψουν να ασχολούνται με το οτιδήποτε και ενδεχομένως να αφήσουν δουλειές και υποχρεώσεις στην άκρη

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα κατεβάσουν... ρολά, σήμερα, 22/04

Δευτέρα 22/4/2024

Η Σελήνη που βρίσκεται στον Ζυγό θα κάνει αντίθεση πρώτα με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, οπότε η ασυνεννοησία και τα μπερδέματα δε θα λείψουν. Ενδεχομένως να πούμε και πράγματα που κάποιοι θα παρεξηγήσουν, ενώ ακόμα και το να μιλήσουμε για το πώς αισθανθήκαμε μια συγκεκριμένη στιγμή ίσως δημιουργήσει πολλές και άσκοπες συζητήσεις και εντάσεις και τελικά να μείνουμε με την αίσθηση ότι κακώς μιλήσαμε. Μετά, θα κάνει αντίθεση και με την Αφροδίτη στον Κριό, που θα μας αυξήσει τις προσδοκίες, όσον αφορά στην ερωτική μας κατάσταση ή θα γίνουμε πιο απαιτητικοί, όσον αφορά στα κριτήριά μας. Η αισιοδοξία μας θα είναι μεγάλη, το ίδιο κι οι προσδοκίες μας και ενδεχομένως να παραβλέψουμε πολλά ή να αδιαφορήσουμε.

Τα δύο ζώδια που θα κατεβάσουν ρολά, από ένα σημείο και μετά, θα πάψουν να ασχολούνται με το οτιδήποτε και ενδεχομένως να αφήσουν δουλειές και υποχρεώσεις στην άκρη είναι οι Ζυγοί και οι Κριοί, καθώς η αντίθεση "προσβάλλει" τον 1ο και 7ο οίκο τους, αντίστοιχα.

Από την άλλη, είναι και μια ευκαιρία να ασχοληθούν με τα των σχέσεών τους και να προσπαθήσουν να καταλάβουν και τις ανάγκες των δικών τους ανθρώπων, πέρα από τις δικές τους ή να λύσουν προβλήματα που αποφεύγουν για να μην τσακωθούν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved