Δύο ζώδια θα αναστατωθούν, σήμερα, 20/04

Μπορεί να χαλάσουν ή να χάσουν χρήματα, που δεν περίμεναν ή να τσακωθούν με το ταίρι τους

Δύο ζώδια θα αναστατωθούν, σήμερα, 20/04

Σάββατο 20/4/2024

Τα δύο τρίγωνα της Σελήνης, που βρίσκεται ακόμα στην Παρθένο, με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο, θα μας δώσουν μεγάλη ώθηση και αισιοδοξία, το πρώτο μισό της ημέρας, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και διάφορα περιστατικά, που ναι μεν θα αλλάξουν το πρόγραμμά μας, αλλά θα μας βγάλουν κιόλας από τη ρουτίνα μας. Ωστόσο, η αντίθεσή της με τον Άρη στους Ιχθύς φέρνει κινήσεις και δράσεις που ενδεχομένως να προκαλέσουν αντιδράσεις και ξεσπάσματα, εγωισμό και παθιασμένες διεκδικήσεις. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι δύσκολο να παραδεχτούμε την ήττα μας, ενώ η βιασύνη κι η έλλειψη υπομονής, ανεκτικότητας ή συμβιβαστικής διάθεσης θα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα.

Τα δύο ζώδια που θα έχουν αρκετή ένταση σήμερα, θα αναστατωθούν και μπορεί να χαλάσουν ή να χάσουν χρήματα, που δεν περίμεναν ή να στραβώσει μια συμφωνία, είναι οι Λέοντες και οι Υδροχόοι. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα τους ανέβει το αίμα στο κεφάλι, ενώ οι ανταγωνισμοί και οι διαξιφισμοί θα είναι συχνοί και με τον/ην ερωτικό/η τους σύντροφο, καθώς προσβάλλεται ο 2ος και 8ος οίκος τους αντίστοιχα.

Από την άλλη, είναι και μια ευκαιρία να βγάλουν από μέσα τους ό,τι τους ενοχλεί ή τους δυσαρεστεί, να ζητήσουν εξηγήσεις ή να αναφέρουν τι δεν ανέχονται πια κι ας μην είναι αρεστοί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved