Ζώδια Σήμερα 11/05: Παράπονα και κλάματα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 11/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 11/05: Παράπονα και κλάματα

Σάββατο, 11/05/2024

Η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον μας στο σπίτι και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες τους, να τα φροντίσουμε και να τα περιποιηθούμε. Ωστόσο, το βράδυ, το τετράγωνό της με τον Άρη στον Κριό θα δημιουργήσει εντάσεις, παράπονα και κλάματα, θα έρθουν στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα και σκέψεις του παρελθόντος που μας είχαν στενοχωρήσει, όπως επίσης είναι πιθανό να εκνευριστούμε το «κούνημα του δαχτύλου», από παρεμβάσεις ή προτροπές αγαπημένων μας προσώπων στο τι να κάνουμε ή να μην κάνουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του α’ δεκαημέρου, βγάλτε από μέσα σας ό,τι σας τρώει, στο σπίτι ή τη δουλειά σας. Έχετε κι εσείς ανάγκη να πάρετε φροντίδα και κατανόηση, όχι μόνο να τα δίνετε. Προσέξτε, όμως μην το παρακάνετε με τα παράπονα και τη μουρμούρα και μη γίνετε καταπιεστικοί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι του α’ δεκαημέρου, είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε πρώτα τα κεκτημένα σας, υλικά ή ηθικά και μετά να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω. Αν χάσετε τον έλεγχο, θα έχετε την ανάλογη χασούρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved