Ζώδια Σήμερα 10/05: Περιορισμοί και καταπίεση

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 10/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 10/05: Περιορισμοί και καταπίεση

Παρασκευή, 10/05/2024

Σήμερα, με την Σελήνη στους Διδύμους να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, το σίγουρο είναι ότι άνετοι και χαλαροί δε θα είμαστε. Αντίθετα, θα νιώθουμε περιορισμένοι, πιεσμένοι ή καταπιεσμένοι, ενώ θα αγχωθούμε για τις δουλειές, ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν έχουμε διευθετήσει και δεν έχουμε το χρονικό περιθώρια να αναβάλουμε. Οφείλουμε, όμως, να εστιάσουμε σε αυτά που πρέπει να γίνουν, να οργανωθούμε, να βάλουμε προτεραιότητες και να μην αρχίσουμε τη μουρμούρα και τη δυσφορία γιατί θα σπαταλήσουμε τη μέρα μας άσκοπα. Επιπλέον, ας είμαστε προετοιμασμένοι και για εμπόδια ή αναποδιές της τελευταίας στιγμής, για να μην εκνευριστούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, καλύτερα να καταπιαστείτε με μια δουλειά είτε στο σπίτι είτε στα επαγγελματικά και να την κάνετε καλά, παρά να ανοίξετε άλλες, από το άγχος ότι δε θα προλάβετε γιατί τελικά δε θα ολοκληρώσετε καμία.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του β’ δεκαημέρου, συγκρατηθείτε και μην κάνετε αγορές, παρά μόνο τις αναγκαίες. Εκτός του ότι θα ταλαιπωρηθείτε άδικα και πιθανόν να μη βρείτε αυτό που θέλετε, υπάρχει η περίπτωση μετά να μετανιώσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved