Ζώδια Σήμερα 09/05: Επικοινώνησε ό,τι θέλεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 09/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 09/05: Επικοινώνησε ό,τι θέλεις

Πέμπτη, 09/05/2024

Η Σελήνη στους Διδύμους θα δώσει στην Πέμπτη μας φρεσκάδα, ανεμελιά και έντονη επικοινωνιακή διάθεση. Θα μας χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια και η χαλαρότητα, η γλώσσα μας θα πάει ροδάνι, ενώ θα έχουμε την τάση να εκφράσουμε και να κουβεντιάσουμε για τα συναισθήματά μας, να συναντήσουμε αγαπημένους μας ανθρώπους, με τους οποίους περνάμε όμορφα, να ανταλλάξουμε νέα και κουτσομπολιά, γνώσεις και πληροφορίες. Είναι, επίσης, μια μέρα που ευνοούνται οι βόλτες και οι αγορές, αλλά με ρέγουλα, καθώς το εξάγωνό της με τον Άρη στον Κριό μπορεί να μας κάνει να χάσουμε το μέτρο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι του α’ δεκαημέρου, στην επικοινωνία και την διαφήμιση του εαυτού σας δίνετε σεμινάρια. Κερδίζετε το ενδιαφέρον κι όλοι είναι πρόθυμοι να υιοθετήσουν ό,τι τους παρουσιάσετε!

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, θα καταπιαστείτε με θέματα της δουλειάς, της οικογένειας ή του σπιτιού, αλλά το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσετε να χωρέσετε δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη και έτσι να σας πέσουν... Ένα-ένα τη φορά!

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, στα οικονομικά σας δείξτε ευελιξία και μην κολλάτε μόνο σε μια μέθοδο που ξέρετε και εμπιστεύεστε. Ερωτικά, είστε σέξι και ελκύετε, οπότε ό,τι και όποιον/α θέλετε, εύκολα θα τα αποκτήσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved