Ζώδια Σήμερα 08/05: Νέα Σελήνη στον Ταύρο-Μην ξεφεύγεις από το στόχο σου

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 08/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 08/05: Νέα Σελήνη στον Ταύρο-Μην ξεφεύγεις από το στόχο σου

Τετάρτη, 08/05/2024

Σήμερα, έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, που μας σπρώχνει στο να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν και κάνουμε μια καινούργια αρχή, προκειμένου να αποκτήσουμε όλα όσα έχουμε ανάγκη ή θεωρούμε ότι μας ανήκουν. Η πρακτικότητα, η σταθερότητα, η στοχοπροσήλωση, το πείσμα και η αντοχή είναι τα απαραίτητα εργαλεία, ωστόσο, θα πρέπει να τα αναμείξουμε με δημιουργική φαντασία, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας, καθώς ο Κρόνος στους Ιχθύς συμμετέχει κι αυτός στη Νέα Σελήνη. Δεν αποκλείεται να αλλάξει και η θεώρησή μας για τα υλικά αγαθά, να μας «ανοίξουν πόρτες» που δεν περιμέναμε ή να επιτύχουμε ένα στόχο μας που φάνταζε απίθανος, δικαιώνοντάς μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι του β’ δεκαημέρου, είστε οι οδηγοί των εξελίξεων. Κρατήστε γερά τα ηνία, μην παρασύρεστε από κανέναν που προσπαθεί να σας πείσει ότι είναι αδύνατα αυτά που επιδιώκετε, ώστε να φτάσετε την προσωπική σας ζωή εκεί που επιθυμείτε.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων, προσαρμοστείτε στους ρυθμούς και κυρίως μη χάνετε την καλοπιστία σας. Για να μην εκμεταλλευτούν την καλή σας την καρδιά, μπορείτε να προσφέρετε από μόνοι σας το κάτι παραπάνω στη σχέση, τη δουλειά ή την οικογένειά σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, αφήστε τα παλιά στο παρελθόν και κάντε μια καινούργια αρχή στην ερωτική, οικονομική ή κοινωνική σας ζωή. Κυνηγάτε την απόλαυση, όμως το θέμα είναι να «φάτε με την ψυχή» σας, χωρίς να βαρύνετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved