Ζώδια Σήμερα 06/05: Αντιδράσεις και παράπονα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 06/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 06/05: Αντιδράσεις και παράπονα

Δευτέρα, 06/05/2024

Η εξωστρέφεια και η κίνηση θα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη που ακόμα βρίσκεται στον Κριό θα κάνει σύνοδο με τον Ερμή, οπότε θα ξεχάσουμε αραλίκι και χαλάρωση. Εκτός από τις μετακινήσεις που ενδεχομένως να αυξηθούν, θα έχουμε κι αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις, μπορεί εξ αιτίας των γιορτών, που θα ανταλλάξουμε ευχές. Η ορμητικότητα και ο αυθορμητισμός θα μας χαρακτηρίζει, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να πούμε κάτι που θα παρεξηγηθεί ή να υποστηρίξουμε με θέρμη τη γνώμη μας, κάτι που θα δημιουργήσει και αντιδράσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί του γ’ δεκαημέρου, ό,τι έχετε βάλει στο νου σας θα γίνει και έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοι. Φροντίστε όμως να κρατήσετε λίγο χαμηλούς τους τόνους και δώστε σημασία στις ανάγκες και των άλλων, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και παράπονα.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, η δράση θα φέρει την αντίδραση και θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός, με την τελική επικράτηση να είναι αβέβαιη. Γι’ αυτό, «δώστε τόπο στην οργή» και μην τραβάτε το σχοινί, αν βλέπετε ότι δημιουργούνται «ιστορίες».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved