Ζώδια Σήμερα 04/05: Σε κατανυκτικό κλίμα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 04/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 04/05: Σε κατανυκτικό κλίμα
Candles with lavender flowers on table close up Bigstock

Σάββατο, 04/05/2024

Αρκετά κατανυκτικό θα είναι το κλίμα μέχρι και το βράδυ, σήμερα, με τη Σελήνη να βρίσκεται σήμερα στους Ιχθύς, οπότε το Μ. Σάββατο αναμένεται σχετικά ήρεμο και χαλαρό, χωρίς ταλαιπωρίες και τρεξίματα, καθώς ακόμα κι αν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν είτε θα τα αναβάλλουμε είτε θα καταπιαστούμε μόνο με αυτά που απαιτούν τον λιγότερο κόπο και χρόνο. Από την άλλη, η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στη μεγάλη εικόνα και όχι στις λεπτομέρειες, να χρησιμοποιήσουμε τη διαίσθησή μας και να έχουμε εμπνεύσεις και δημιουργική φαντασία, Επιπλέον, θα μας βγουν αρκετές ευαισθησίες, αλλά και δοτικότητα, θετική προαίρεση, καλοπιστία και ευπιστία.

Πέντε λεπτά πριν την Ανάσταση, η Σελήνη θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στον Κριό, οπότε θα το κάψουμε!

Καλή Ανάσταση!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, όλα κινούνται σύμφωνα με τους ρυθμούς σας, οπότε δε θα αντιμετωπίσετε κανένα θέμα. Ίσα-ίσα που θα έχετε και τις όμορφες στιγμές σας μέσα στη μέρα.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να δείτε με τα μάτια της καρδιάς σας και όχι με τη λογική κάποια πράγματα, που αφορούν στα αγαπημένα σας πρόσωπα και το δάσος όχι το δέντρο για ό,τι αφορά στη δουλειά σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, από τις καλύτερες μέρες σας θα είναι αυτή, με το συναίσθημα να σας τυλίγει, αλλά και διάφορα όμορφα να συμβαίνουν τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved