Ζώδια Σήμερα 03/05: Με τον άσσο στο μανίκι

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 03/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 03/05: Με τον άσσο στο μανίκι

Παρασκευή, 03/05/2024

Σήμερα, ο Άρης στον Κριό κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, δίνοντάς μας μια θαυμάσια ευκαιρία να αποκαλύψουμε κρυφά παιχνίδια, να πάρουμε οριστικές αποφάσεις ή να κάνουμε τις κινήσεις που χρειάζονται για να πετύχουμε κάποιο στόχο μας, καθώς είτε θα έρθουν πράγματα στην επιφάνεια είτε θα τα ανακαλύψουμε μόνοι μας, μετά από έρευνα, που θα μας βοηθήσουν αρκετά. Από την άλλη, έντονη θα είναι και η σεξουαλικότητα, που μπορεί να φέρει μια συγκλονιστική εμπειρία. Ενδιαφέρουσα, λοιπόν, αναμένεται η Μ. Παρασκευή, με δυνατότητες και προοπτικές, αρκεί να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να ρισκάρουμε λίγο περισσότερο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε, για να καταφέρετε μια προσωπική σας επιδίωξη και μη διστάζετε, αφού είναι γνωστό ότι ο σκοπός τα αγιάζει. Τώρα το τι αγιάζει τον σκοπό είναι άλλο ζήτημα!

Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί των πρώτων ημερών, η ανακάλυψη κρυφών εχθρών ή ανταγωνιστών ή η αποκάλυψη μυστικών που αφορούν σε ένα μέλος της οικογένειας ή του/ης συντρόφου θα σας αναστατώσουν, όμως φροντίστε να τα διαχειριστείτε με εξυπνάδα ή και πονηριά. Κυρίως, μη χάνετε την υπομονή σας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved