Ζώδια Σήμερα 30/04: Άρης στον Κριό-Στις επάλξεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 30/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 30/04: Άρης στον Κριό-Στις επάλξεις

Τρίτη, 30/04/2024

Σήμερα, το βραδάκι, ο Άρης περνάει στο ζώδιο που κυβερνά, τον Κριό, σπρώχνοντάς μας να σηκώσουμε μπαϊράκι, να πάρουμε τα όπλα και να διεκδικήσουμε όλα όσα θέλουμε. Δραστήριοι και τολμηροί, θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες, θα κάνουμε πράγματα, που επιθυμούσαμε καιρό, θα ρισκάρουμε, θα πρωτοπορήσουμε, θα παλέψουμε, αλλά και να ανταγωνιστούμε. Μας αναγκάζει να ξεσκαρτάρουμε τα πάντα και να ξεκαθαρίσουμε την ήρα από το στάρι, για να μην υπάρχουν υπόνοιες, αμφιβολίες ή λανθασμένες εντυπώσεις. Εφ’ όσον μιλάμε για Άρη στον Κριό, όλα θα γίνουν γρήγορα, άμεσα και απότομα, χωρίς ευγένεια ή διπλωματία, οπότε λογικό είναι να υπάρξουν αντιδράσεις, αντιστάσεις, εντάσεις, ρήξεις και τσακωμοί.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί σηκώνετε το λάβαρο το πολέμου και είστε αποφασισμένοι να τα βάλετε με όλους, προκειμένου να καταφέρετε τους στόχους σας. Θα πάρετε τα ηνία στα χέρια σας, θα αναλάβετε δράση και θα ξεφορτωθείτε αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη ό,τι φράζει την πορεία σας προς τη νίκη.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ξεκινά μια περίοδος γεμάτη εντάσεις, καβγάδες αλλά και μεγάλης δραστηριοποίησης στα επαγγελματικά, στη σχέση, την οικογένεια και το σπίτι σας. Εκτονώστε την περίσσεια ενέργειά σας με έργα και όχι με τσακωμούς!

Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες και Δίδυμοι, ερωτικά αλλά οικονομικά κινδυνεύετε να χάσετε τον έλεγχο. Και στις δύο περιπτώσεις, προσπαθήστε να κρατήσετε κάπως τα λουριά και μην αφήνετε τις παρορμήσεις σας να σας εξουσιάζουν.

Η φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved