Ζώδια Σήμερα 27/04: Ερμής ορθόδρομος-Κοιτάμε μπροστά

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 27/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 27/04: Ερμής ορθόδρομος-Κοιτάμε μπροστά

Σάββατο, 27/04/2024

Ο Ερμής ξαναγυρνά ορθόδρομος, σήμερα, έχοντας φτάσει στις 16 μοίρες του Κριού, οπότε, καθυστερήσεις, αναβολές και παρεξηγήσεις τελειώνουν και πλέον είναι ελεύθερος να προσφέρει εξυπηρετήσεις, διευκολύνσεις και βοήθειες. Τα προγράμματα θα αρχίσουν να τηρούνται, τα πλάνα θα προχωρήσουν, δουλειές και θέματα της καθημερινότητας θα τρέξουν και φυσικά θα βρεθούν λύσεις σε προβλήματα. Επιπλέον, οι επαφές μας θα αποκατασταθούν, το ίδιο και η επικοινωνία μας, οπότε θα είναι πιο εύκολο να περάσουμε θέσεις και απόψεις μας, να μιλήσουμε και να ζητήσουμε περισσότερη πληροφόρηση, χωρίς να παρεξηγηθούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί του β’ δεκαημέρου, τώρα μπορείτε να βρείτε την άκρη σε αρκετά προσωπικά θέματά σας. Αν θέλετε να πάρετε κάποια απόφαση ή να κάνετε μια κίνηση, αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, αν δεν ξεδιαλύνετε κάποια ζητήματα σχετικά με τη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, το τοπίο θα παραμείνει θολό κι εσείς δε θα ξέρετε τι να κάνετε. Να ξέρετε όμως ότι τα ευαίσθητα θέματα χρειάζονται κι ανάλογες προσεγγίσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, επιτέλους ξεμπλοκάρετε και εσείς, ξεμπλοκάρουν και θέματα ερωτικά ή οικονομικά, οπότε, μόνο μπροστά κοιτάτε τώρα και καθόλου πίσω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved