Ζώδια Σήμερα 26/04: Κεφάτη Παρασκευή

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 26/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 26/04: Κεφάτη Παρασκευή

Παρασκευή, 26/04/2024

Η Σελήνη, το ξημέρωμα, περνά στον Τοξότη, οπότε η Παρασκευή μας θα είναι γεμάτη κέφι και ευχάριστες στιγμές. Θα ξαναβρούμε τον ενθουσιασμό, την παιδικότητα και το χιούμορ μας, θα αρχίσουμε τις πλάκες και τα αστεία και θα αποβάλλουμε τη μιζέρια, αφήνοντας πίσω σκοτούρες και βάσανα. Θα φροντίσουμε να ξεχάσουμε όσα μας ρίχνουν ψυχολογικά, να χαρούμε τη μέρα μας και θα ριχτούμε σε νέες περιπέτειες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες του α’ δεκαημέρου, είστε ακαταμάχητοι και ορεξάτοι. Κανείς δε μπορεί να σας περιορίσει, να σας καταπιέσει και να σας βάλει όρια. Η μέρα σας ανήκει δικαιωματικά, οπότε, ξεχάστε τα πάντα και απολαύστε την.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, τσάμπα σπαταλάτε τον χρόνο σας. Δεχτείτε ότι κάποια πρόσωπα μέσα από τη δουλειά ή την οικογένειά σας, έτσι είναι και δε θα αλλάξουν, οπότε χαλαρώστε και μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Αύριο δε θα τα θυμάστε καν.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, ο ενθουσιασμός σας διακατέχει και ερωτικοσεξουαλικά και οικονομικά δεν κολλάτε πουθενά. Ζητήστε ό,τι επιθυμείτε, αφού το πιο πιθανό είναι να μη σας το αρνηθούν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved