Ζώδια Σήμερα 25/04: Καβγάς για ψύλλου πήδημα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 25/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 25/04: Καβγάς για ψύλλου πήδημα

Πέμπτη, 25/04/2024

Με τη Σελήνη, ακόμα μια μέρα, στον Σκορπιό, να κάνει αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο, θα υπάρχει μια έντονη εσωτερική φόρτιση, συναισθηματικά θα είμαστε ασταθείς, με συνεχή σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη συμπεριφορά μας. Δεν είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που ήδη έχουμε. Οι εντάσεις με τον/ην σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας είναι πιθανές και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, ακόμα και αντιδραστικοί για ψύλλου πήδημα. Οι απαιτήσεις, οι διεκδικήσεις, αλλά και οι απόπειρες επιβολής των επιθυμιών ορισμένων, λόγω του τριγώνου της και με τον Άρη στους Ιχθύς, είναι μάλλον βέβαιες, που βέβαια θα ευχαριστήσουν ή θα δυσαρεστήσουν, ανάλογα με το ποια πλευρά βρίσκονται.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, εσείς βαράτε το ντέφι κι έχετε την απαίτηση οι άλλοι να χορέψουν κι αν δεν το κάνουν, στραβώνετε και ξεσπάτε. Ελέγξτε τον εκνευρισμό σας και μην ζητάτε τον ουρανό με τα άστρα, γιατί θα φάτε πόρτα.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, από τη στιγμή που δεν κάνετε το μεγάλο βήμα για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και αποφεύγετε τις αλλαγές, θα τις «λούζεστε» από τους άλλους στις διαθέσεις, τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου ερευνήστε τα βαθύτερα αίτια για να βρείτε το γιατί δε νιώθετε ικανοποιημένοι. Να ξέρετε ότι με αγορές, σπατάλες ή εύκολο σεξ δε θα καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved