Ζώδια Σήμερα 23/04: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 23/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 23/04: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Τρίτη, 23/04/2024

Η Σελήνη, που από χθες έχει περάσει στον Ζυγό, θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά και τα λόγια μας, αφού η αναποφασιστικότητα και οι αμφιβολίες μας ενδεχομένως να μας χαντακώσουν. Είναι απαραίτητο να κρύψουμε κάποιες αδυναμίες μας και φυσικά να εκτεθούμε τόσο όσο χρειάζεται, αποφεύγοντας συμπεριφορές και λόγια, που θα δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις. Είναι πιθανόν επίσης συναισθήματα και σκέψεις του παρελθόντος να βγουν και πάλι στην επιφάνεια, προκαλώντας δυσαρέσκεια και εντάσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες αλαζονικές ή εγωιστικές συμπεριφορές, που ενδεχομένως να έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Προσπαθήστε να τις αντιμετωπίσετε ψύχραιμα, μπας και λυθούν τα ζητήματά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, δε χρειάζεται να κάνετε πολλά για να εντυπωσιάσετε! Αρκεί να έχετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά! Όλα τα άλλα είναι άσκοπα. Πιθανή είναι και μια κρούση από πρώην, που θα σας αιφνιδιάσει.

Η φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved