Ζώδια Σήμερα 19/04: Θετικές προοπτικές και εξελίξεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 19/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 19/04: Θετικές προοπτικές και εξελίξεις

Παρασκευή, 19/04/2024

Σήμερα, έχουμε αρκετά αστρολογικά συμβάντα που θα φέρουν εξελίξεις σε πολλούς από εμάς. Αφ’ ενός, ο ανάδρομος Ερμής κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στον Κριό, αυξάνοντας τη δημοφιλία μας και φέρνοντας θετικές προοπτικές και εξελίξεις στα επαγγελματικά, τα ερωτικά και τα οικονομικά μας, ωστόσο, πιο πιθανό είναι να δρομολογηθούν αργότερα, όταν θα γυρίσει ορθόδρομος. Επιπλέον, μπορεί να έχουμε ειδήσεις ή συναντήσεις που αφορούν σε θέματα που μας απασχόλησαν και τώρα θα διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αφ’ ετέρου, έχουμε το εξάγωνο του Άρη στους Ιχθύς με τον Δία στον Ταύρο, που μας δημιουργεί μια έντονη διάθεση να ξεφύγουμε από τα στενά μας πλαίσια, να επεκταθούμε, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και όσο μεγαλύτερο είναι το άλμα μας, τόσο οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται. Από την άλλη, σε υψηλά επίπεδα θα είναι και η ενέργειά μας, οπότε είναι λογικό να δραστηριοποιηθούμε σε κάποιους τομείς και να κάνουμε όσα δεν είχαμε κάνει εδώ και καιρό. Τα ρίσκα ευνοούνται και δεν αποκλείεται να πετύχουμε κάτι που ακόμα και για τον ίδιο μας τον εαυτό αποτελεί κατόρθωμα.

Το απόγευμα ο Ήλιος περνά στον Ταύρο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί του β’ δεκαημέρου, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Ζήστε, μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάτε και αφήστε τα παλιά στο μπαούλο.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, γκρίνιες, παράπονα, αλλά και δυσαρέσκειες στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, είναι ευκαιρία να έρθουν στο φως και να λυθεί κάθε θέμα.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του β’ δεκαημέρου, είναι πιο σημαντικό να κοιτάξετε την ουσία και το τι χρειάζεστε πραγματικά στα οικονομικά και τα ερωτικά σας, παρά να ικανοποιείτε επιθυμίες, που σας προσφέρουν προσωρινή ευχαρίστηση.

Ιχθύες και Ταύροι του γ’ δεκαημέρου θυμίζετε οδοστρωτήρα και κανείς δε μπορεί να σας σταματήσει. Με τον ενθουσιασμό, το θάρρος και την σιγουριά που έχετε, ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο θα πετύχετε. Ρισκάρετε και δε θα χάσετε.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, μια μικρή σπίθα στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή τη σχέση σας μπορεί να ανάψει πυρκαγιά και να γίνει το «έλα να δεις». Αν θα είστε το θύμα ή ο θύτης είναι σχετικό, πάντως επειδή ο έλεγχος εύκολα θα χαθεί, έχετε μια μάνικα κοντά σας, εκτός αν επιδιώκετε να τα κάνετε όλα στάχτη.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, κάντε το μεγάλο άλμα γιατί για να πετύχετε ερωτικά και οικονομικά χρειάζεται θάρρος και τύχη και εσείς αυτή τη στιγμή έχετε τη δεύτερη, οπότε μην το σκέφτεστε καθόλου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved