Ζώδια Σήμερα 18/04: Φουλ αυτοπεποίθηση

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 18/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 18/04: Φουλ αυτοπεποίθηση

Πέμπτη, 18/04/2024

Η Σελήνη στον Λέοντα θα κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο στον Κριό ενισχύοντας τη φλόγα μέσα μας, την πίστη στον εαυτό μας και τις ικανότητές μας, τη σιγουριά, την επιμονή και την αποφασιστικότητά μας για να πραγματοποιήσουμε κάποιους από τους στόχους μας. Τολμηροί, θαρραλέοι, πρωτοποριακοί και μπριόζοι, μπορούμε να ξεχωρίσουμε με το στιλ και την στάση μας. Από την άλλη, η άνεση στο να εκφράσουμε το πώς νιώθουμε, να μιλήσουμε για ό,τι μας ενοχλεί ή δυσαρεστεί είναι πολύ μεγάλη, κάτι που βοηθά στο να ξαναβρούμε την εσωτερική μας ισορροπία και την αισιοδοξία μας.

Με το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο, θα διαπιστώσουμε σήμερα πόσο σημαντική είναι η καλή οργάνωση και η προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρακτικό μας ζήτημα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες και Κριοί του γ’ δεκαημέρου, τα φώτα στρέφονται πάνω σας, έχετε τύχη και ικανότητες, οπότε ο δρόμος προς την επίτευξη κάποιων προσωπικών σας επιδιώξεων είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, μην ξεσηκώνεστε και κυρίως μην λειτουργείτε προκατειλημμένα και εγωιστικά. Ακούστε πραγματικά τι έχουν να σας πουν, συζητήστε, είτε με την οικογένεια και τον/η σύντροφό σας είτε στη δουλειά σας γιατί μπορεί αυτό που σας προτείνεται να είναι προς το συμφέρον όλων.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, μην αφήνετε τις ανασφάλειές σας να σας καθοδηγούν γιατί θα χάσετε μοναδικές εμπειρίες είτε στον ερωτικό είτε στον οικονομικό τομέα.

Παρθένοι του α’ δεκαημέρου, όλα θα πάνε έτσι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα καταφέρετε να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα για αρκετά από τα θέματά σας.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, δεν τα ξέρετε όλα, γι’ αυτό μην εκνευρίζεστε με κάποια παρατήρηση ή παρέμβαση που θα σας γίνει γιατί σκοπός της είναι να διορθωθεί ό,τι είναι λάθος κι όχι να φανείτε εσείς κατώτεροι.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, σας χρειάζεται να επικεντρωθείτε στην ουσία, ώστε να κάνετε σωστή διάκριση του τι είναι χρήσιμο και αναγκαίο και τι ανώφελο ή γιατί απλά, σας έχει καρφωθεί στο κεφάλι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved