Δύο ζώδια θα παρατήσουν τα πάντα στην τύχη τους, σήμερα, 14/04

Θα τους βγει μια ξαφνική τεμπελιά ή ωχαδερφισμός

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα παρατήσουν τα πάντα στην τύχη τους, σήμερα, 14/04

Κυριακή 14/4/2024

Η Σελήνη, από χθες το βράδυ έχει περάσει στον Καρκίνο και μέχρι το απόγευμα θα καταπιαστούμε μάλλον με το σπίτι και τις ανάγκες των αγαπημένων μας προσώπων. Από εκεί και πέρα όμως, το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να μας αυξήσει τις προσδοκίες, όσον αφορά στην ερωτική μας κατάσταση ή να γίνουμε κατά τι πιο απαιτητικοί, όσον αφορά στα κριτήριά μας. Σίγουρα όμως δε θα μας αφήσει να μιζεριάσουμε ή να καταπιαστούμε με χρονοβόρα και μάλλον βαρετά ζητήματα της καθημερινότητας.

Τα δύο ζώδια που θα παραβλέψουν προγράμματα και πλάνα και δε θα κάτσουν να σκάσουν για τίποτα είναι οι Καρκίνοι και οι Κριοί, καθώς η Σελήνη χτυπά τον 1ο και 4ο οίκο τους αντίστοιχα. Δουλειές και λοιπές υποχρεώσεις θα αναβληθούν για κάποια άλλη στιγμή, κυρίως αν παρουσιαστεί η ευκαιρία για μια βόλτα, έξοδο ή συνάντηση με πολύ δικούς τους ανθρώπους. Ακόμα όμως και χωρίς ιδιαίτερο λόγο, προτιμούν να είναι οπουδήποτε αλλού, εκτός σπιτιού.

Δεν αποκλείεται και να τους βγει μια ξαφνική τεμπελιά ή ωχαδερφισμός, ιδίως αν το προηγούμενο διάστημα είχαν καταναλώσει αρκετό χρόνο στο να διευθετήσουν πρακτικά ζητήματα ή είχαν φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved