Δύο ζώδια θα βγάλουν υπομονή και πείσμα, σήμερα, 10/04

Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βελτιώσουν την προσωπική τους ζωή και τις σχέσεις τους

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα βγάλουν υπομονή και πείσμα, σήμερα, 10/04

Τετάρτη 10/4/2024

Η Σελήνη, από χθες, έχει πέρασει στονΤαύρο, θέτοντας ως προτεραιότητα τη σταθερότητα, την επιμονή, αλλά και την εξασφάλισή μας, υλική και συναισθηματική. Το μεσημέρι θα κάνει εξάγωνο τόσο με τον Άρη στους Ιχθύς, όσο και με τον Κρόνο, που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Συναισθήματα και σκέψεις θα φανερωθούν και ενδεχομένως να "εκμεταλλευτούμε" τις συγκυρίες, προκειμένου να καταφέρουμε έναν στόχο μας, ενώ θα σταματήσουμε να φανταζόμαστε και θα βρούμε λύσεις και τρόπους, ώστε να πετύχουμε κάποιο στόχο μας. Το βράδυ, η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία θα μας χαλαρώσει και θα βοηθήσει να κλείσουμε τη μέρα με αισιοδοξία και θετική προαίρεση.

Τα δύο ζώδια που είναι αποφασισμένα και θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την προσωπική τους ζωή και τις σχέσεις τους, βάζοντας στην άκρη το συναισθηματικό τους κομμάτι και κρίνοντας τα πάντα πρακτικά και με βάση το τι μπορούν να κάνουν τη δεδομένη στιγμή είναι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, καθώς η Σελήνη "χτυπάει" τον άξονα 1ου-7ου τους.

Χρειάζεται ωστόσο να έχουν υπομονή και πείσμα, να είναι αντικειμενικοί και να κάνουν αυτό που θεωρούν σωστό, όχι μόνο για τους εαυτούς τους, αλλά και για τη διατήρηση των δεσμών τους με την άλλη πλευρά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved