Δύο ζώδια μπορούν να μαντέψουν τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις, σήμερα, 11/04

Η διαίσθησή τους θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια μπορούν να μαντέψουν τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις, σήμερα, 11/04

Πέμπτη 11/4/2024

Τελευταία μέρα που θα βρίσκεται η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα, με τη μέρα να ξεκινά σε όμορφο κλίμα και με χαλαρή διάθεση. Σε αυτό θα συμβάλλει και το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αφού θα μας γεμίσει με θετικά συναισθήματα. Από την άλλη και η διαίσθησή μας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, γι' αυτό, όχι μόνο δεν πρέπει να την αγνοήσουμε, αλλά να την ακολουθήσουμε, να δούμε πού θα μας βγάλει.

Δύο ζώδια είναι που οφείλουν να αφεθούν σε αυτό που λέει το μέσα τους, ακόμα κι αν η λογική τους δεν συμφωνεί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες, καθώς η Σελήνη χτυπά τον 5ο και 3ο οίκο τους, αντίστοιχα κι αν το κάνουν, θα βγουν κερδισμένοι, σε ερωτικά θέματα και σε υποθέσεις τους.

Από την άλλη, αν κάτι τους "κλωτσάει" σε πρόσωπα και καταστάσεις, να μην επιμείνουν, γιατί τα σήματα που "πιάνουν", αλλά δεν βλέπουν, είναι πολύ πιο σημαντικά, από αυτά που βλέπουν τα μάτια τους. Επιπλέον, είναι πιο εύκολο να μαντέψουν ή να καταλάβουν βαθύτερα αίτια στη στάση ή τη συμπεριφορά κάποιου/ας, έτσι ώστε να μην είναι αρκετά αυστηροί μαζί του/ης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved