Δύο ζώδια θα δεχτούν πιέσεις και επιθέσεις, σήμερα, 12/04

Λογικό είναι κάποια στιγμή να ξεσπάσουν

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα δεχτούν πιέσεις και επιθέσεις, σήμερα, 12/04

Παρασκευή 12/4/2024

Από χθες, η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους, ωστόσο, εξ αιτίας των απανωτών τετραγώνων της με τον Κρόνο στους Ιχθύς, τον Άρη στους Ιχθύς, εκτός του ότι θα μας σοβαρέψει αρκετά, θα μας κάνει να νιώσουμε περιορισμένοι και να μην μπορούμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Αρκετά προβλήματα και παράπονα, σου 'πα-μου 'πες, αστοχίες και έλλειψη κατανόησης θα χαλάσουν τη διάθεσή μας, ενώ δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να γίνουμε ευερέθιστοι, επιθετικοί κι απότομοι, εξ αιτίας της πίεσης που θα δεχτούμε. Λογικό είναι κάποια στιγμή να ξεσπάσουμε και δεν αποκλείεται να πούμε και πράγματα που μετά θα μετανιώσουμε..

Αυτοί που είτε δε θα δείξουν υπομονή και ανοχή και ίσως να έρθουν αντιμέτωποι με απρόσμενες επιθετικές ή προκλητικές συμπεριφορές από τους σημαντικούς άλλους της ζωής τους, ερωτικούς συντρόφους, αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες, οι Παρθένοι και οι Τοξότες, καθώς "προσβάλλεται" ο άξονας 7ου και 4ου ηλιακού τους οίκου, αντίστοιχα.

Επειδή όμως αυτή η αναστάτωση έχει σύντομη ημερομηνία λήξης, καλό θα ήταν να αποφύγουν τις έντονες αντιπαραθέσεις και να μη ρίξουν άλλο λάδι στη φωτιά. Όσο πιο πολύ κρατούν αποστάσεις, τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθει η ηρεμία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved