Ζώδια Σήμερα 13/04: Χάνεται το σήμα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 13/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 13/04: Χάνεται το σήμα

Σάββατο, 13/04/2024

Με τη Σελήνη να παραμένει στους Διδύμους και σήμερα, τουλάχιστον έως το απόγευμα, τα πράγματα θα κυλήσουν χαλαρά και χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Μάλιστα, το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Κριό θα βοηθήσει στο να δρομολογηθούν και να λυθούν θέματα της καθημερινότητας, ενώ θα μας δώσει και μια ψυχολογική ηρεμία και όμορφη διάθεση.

Ωστόσο, το απόγευμα, το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα μας προκαλέσει ένα επικοινωνιακό χάσιμο, ένα χάος, μια περίεργη συναισθηματική αστάθεια και φυσικά μπλεξίματα. Ο «εγκέφαλός» μας θα υπολειτουργεί ή θα λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, οπότε λογικό είναι να «κρατάμε» ό,τι μας αρέσει ή βολεύει, να «πετάμε» ό,τι δε μας συμφέρει.

Το βράδυ, θα περάσει στον Καρκίνο, αν και θα υπάρχουν ακόμα κάποια θολά σημεία, που θα μας μπερδεύουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, είτε παραμυθιάζετε τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο είτε σας δουλεύουν ή σας παρουσιάζουν μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που είναι, σήμερα, το «έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται»! Ευτυχώς, το μυαλό σας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και να μην είστε στη θολούρα.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, όσο κι αν προσπαθήσετε να βγάλετε άκρη σήμερα και κάποια θέματα σχετικά με τα ερωτικά ή τα οικονομικά σας, δε θα τα καταφέρετε. Αφού και η άλλη πλευρά είναι ήξεις-αφήξεις, μην επιμένετε άδικα.

Καρκίνοι του α’ δεκαημέρου, είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Μην κλείνεστε στο καβούκι σας κι απολαύστε το ενδιαφέρον που εισπράττετε για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις ή να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, είστε γεμάτοι παράπονα και γκρίνια, στο σπίτι ή τη δουλειά σας και βγάζετε λίγο πιεστικά την ανάγκη σας για φροντίδα και κατανόηση. Το θέμα είναι όμως να σας καταλάβουν οι δικοί σας άνθρωποι κι όχι να σας κάνουν το χατίρι.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι του α’ δεκαημέρου, η εξασφάλιση υλικών και συναισθηματικών πόρων είναι σημαντική για σας σήμερα. Με τις ανάλογες κινήσεις, μπορείτε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας και παράλληλα να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved