Ζώδια Σήμερα 12/04: Πες τα και ξαναπές τα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 12/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 12/04: Πες τα και ξαναπές τα

Παρασκεύη, 12/04/2024

Σήμερα, έχουμε τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Κριό που μας δημιουργεί τη διάθεση να συζητήσουμε και να εκφράσουμε το οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί και ο κατάλληλος τρόπος για να πούμε ό,τι έχουμε στο μυαλό μας είναι ο απλός και ξεκάθαρος. Μιας όμως και έχουμε ανάδρομο, είναι ευκαιρία να ξεδιαλύνουμε παρεξηγήσεις, να συναντήσουμε παλιούς φίλους και γνωστούς, να επισκεφτούμε μέρη αγαπημένα, στα οποία έχουμε περάσει όμορφα, αλλά και να αναθεωρήσουμε απόψεις και πλάνα, να ξανασκεφτούμε προτάσεις και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας προέκυψαν. Από την άλλη, μπορεί να ταλαιπωρηθούμε στις μετακινήσεις μας και να μην καταφέρουμε να τηρήσουμε το πρόγραμμά μας, εξ αιτίας αναβολών ή καθυστερήσεων.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί του γ’ δεκαημέρου, στο μιλητό δεν τα πάτε και πολύ καλά, εν τούτοις, αν έχετε μια ιδέα, καιρό τώρα, που δεν εκφράσατε, είναι η κατάλληλη στιγμή. Επίσης, αν υπάρχει πρόσωπο, για το οποίο χτυπά η καρδιά σας ακόμα, κάνετε μια απόπειρα να ξανανοίξετε επαφές μαζί του.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να λύσετε θέματα επαγγελματικά, οικογενειακά ή της σχέσης σας μέσα από διάλογο. Το να βγάζετε συμπεράσματα και να παίρνετε αποφάσεις από μόνοι σας κι απλά να τις ανακοινώνετε, σίγουρα θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και μπερδέματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου , αν είχατε παράπονα, αν θέλατε να ζητήσετε παραπάνω χρήματα ή αμφιβάλλατε για τα συναισθήματά σας ή ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει, ήρθε η ώρα να τα βάλετε όλα κάτω, ωραία και καλά και να τα ξεκαθαρίσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved