Ζώδια Σήμερα 11/04: Χαλάρωσε κι απόλαυσε ό,τι έχεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 11/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 11/04: Χαλάρωσε κι απόλαυσε ό,τι έχεις
Young woman chilling at home in comfortable hanging chair in front of big window. Girl relaxing in swing in loft living room with brick walls. Beautiful legs barefoot on white carpet. Bigstock

Πέμπτη, 11/04/2024

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι και το απόγευμα, οπότε δε θα έχουμε και πολύ διάθεση για τρέξιμο και δουλειές, αλλά και οτιδήποτε μας αγχώνει ή χαλάει την ψυχική μας ηρεμία. Σε αυτό βοηθά και το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα, που γίνεται το μεσημέρι, οπότε γενικά θα είμαστε πιο χαλαροί, νωχελικοί και αργοκίνητοι. Ό,τι κάνουμε θα είναι χωρίς ζόρι και κόπο, ενώ το να βιαστούμε και να τρελαθούμε δεν υφίσταται γιατί ξέρουμε κατά βάθος ότι όταν έρθει η ώρα του να γίνει κάτι, θα γίνει.

Με το που θα περάσει όμως στους Διδύμους θα αρχίσουμε να γινόμαστε πιο κινητικοί, θα επιταχύνουμε κατά πολύ τους ρυθμούς μας και θα γίνουμε πιο ανάλαφροι και ανέμελοι! Εκτός αυτού, θα μας πιάσει ακατάπαυστη λογοδιάρροια, διάθεση για συζήτηση επί παντός επιστητού, ενώ δεν αποκλείεται τα μέσα επικοινωνίας να πάρουν... φωτιά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι του γ’ δεκαημέρου, θα χαρείτε τη μέρα σας, απολαμβάνοντας ό,τι σας προσφέρει η ζωή και είστε κάτι παραπάνω από ευγνώμονες. Πολλές απαιτήσεις δεν έχετε, για σήμερα... αρκεί να κυλήσουν όλα νορμάλ.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, μπορεί οι ρυθμοί σας να είναι πιο χαλαροί ή να μην έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με τα καθημερινά, όμως αυτό είναι που κάποιους στη σχέση, στο σπίτι ή τη δουλειά θα τους εκνευρίσει.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του γ’ δεκαημέρου, δείχνετε κατανόηση, έχετε όλη την καλή διάθεση να συμμεριστείτε και τις ανάγκες των άλλων, μην είστε πολύ υπεράνω όμως γιατί οι δικές σας, ερωτικές ή οικονομικές, μπορεί να μην ικανοποιηθούν.

Δίδυμοι του α’ δεκαημέρου, η μέρα σας ανήκει, οπότε κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας να την ευχαριστηθείτε, αλλά και να πλασάρετε όσο καλύτερα γίνεται τον εαυτό σας, κάνοντας γνωστές τις αρετές και τα ταλέντα σας.

Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες του α’ δεκαημέρου και πολύ ορεξάτοι δε θα είστε αλλά απ’ ό,τι φαίνεται οι άλλοι γύρω σας δεν συμμερίζονται την κατάστασή σας, οπότε είναι πολύ πιθανό να σας πρήξουν με τις απαιτήσεις τους ή την πολυλογία τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved