Ζώδια Σήμερα 10/04: Ανάλαβε δράση

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 10/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 10/04: Ανάλαβε δράση

Τετάρτη, 10/04/2024

Σήμερα, κλείνει με ακρίβεια η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύς και θα αντιληφθούμε πόσο σημαντικό είναι να μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά την ενέργειά μας, καταφέρνοντας τους στόχους που έχουμε βάλει. Καλούμαστε να αναλάβουμε δράση, να είμαστε δυναμικοί, να πάρουμε πρωτοβουλίες κι αποφάσεις που μπορεί να είναι γενναίες ή και σκληρές, είναι όμως αναπόφευκτες, αν θέλουμε να ηγηθούμε, να υποστηρίξουμε ένα εγχείρημά μας ή να λύσουμε διάφορα προβλήματα. Οι κινήσεις μας πρέπει να είναι συντονισμένες, μεθοδικές και όχι παρορμητικές και αψυχολόγητες, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, διαφορετικά δε θα γλυτώσουμε εμπλοκές, κόντρες και κάθε προσπάθειά μας θα αποτύχει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, αναγκάζεστε να αναλάβετε τα ηνία και με στοχευμένες κινήσεις και πολύτιμο εργαλείο την εμπειρία σας θα πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του β’ δεκαημέρου, αν δεν έχετε υπομονή και σύστημα, δε θα καταφέρετε να αντέξετε τους κραδασμούς και να λύσετε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στη σχέση, τα επαγγελματικά σας ή την οικογένειά σας.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του β’ δεκαημέρου, «ανάγκα και θεοί πείθονται» λέει το ρητό και εσείς θα σπρωχτείτε από τα πράγματα να υπερασπίσετε τα κεκτημένα σας και να βρείτε τρόπους να αντεπεξέλθετε σε οικονομικά ζητήματα και έκτακτες υποχρεώσεις. Προχωρήστε προσεκτικά και χωρίς να βιάζεστε, για να διαπιστώσετε, αν αξίζει να διαθέσετε χρόνο και ενέργεια σε έναν στόχο σας, ακόμα κι ερωτικό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved