Ζώδια Σήμερα 05/04: Αφροδίτη στον Κριό-Σημασία έχει το πώς νιώθεις «τώρα»

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 05/04

Ζώδια Σήμερα 05/04: Αφροδίτη στον Κριό-Σημασία έχει το πώς νιώθεις «τώρα»

Παρασκευή, 05/04/2024

Η Αφροδίτη, σήμερα το βράδυ, περνά στον Κριό και το θερμόμετρο της ερωτικής μας ζωής θα αρχίσει να ανεβαίνει. Η έντονη σεξουαλικότητα, ο δυναμισμός, η παρόρμηση, ο ενθουσιασμός, αλλά και το πέρασμα στη δράση είναι τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν. Μας προτρέπει να διεκδικήσουμε όποιον/α θέλουμε, χωρίς δισταγμό, να ακολουθήσουμε τις προσταγές της καρδιά μας, να είμαστε ανοιχτοί στις προκλήσεις, αποφασιστικοί, αυθόρμητοι και ειλικρινείς, δίνοντας σημασία στο πώς νιώθουμε «τώρα» κι όχι στο τι μας συμφέρει ή τι θα γίνει αύριο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, είστε ακαταμάχητοι, με έντονο σεξαπίλ και εννοείται ότι στο ερωτικό παιχνίδι δεν έχετε αντίπαλο! Το αντίθετο φύλο φαίνεται να ανταποκρίνεται θερμά στο κάλεσμά σας, οπότε όλα είναι στο χέρι σας.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θέλετε να ανανεώσετε, να αλλάξετε, γενικώς να δώσετε καινούργια πνοή στη σχέση, τα επαγγελματικά ή το σπίτι σας. Μέχρι εδώ όλα καλά, συζητήστε και με τους άλλους και μην τους τα παρουσιάζετε, φέρνοντάς τους προ τετελεσμένων.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες αυξάνονται τα έσοδά σας και η λίμπιντό σας θα χτυπήσετε κόκκινο. Τώρα είναι η ώρα σας να σαρώσετε, αρκεί να παραμερίσετε τις αναστολές σας, να διεκδικήσετε και να ρισκάρετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved