Δύο ζώδια που θα είναι μέσα στην ένταση, σήμερα, 08/04

Τσατάλια τα νεύρα τους...

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα είναι μέσα στην ένταση, σήμερα, 08/04

Δευτέρα 8/4/2024

Σήμερα έχουμε τη Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα Ηλιακή έκλειψη στον Κριό, που μας αναγκάζει να πάρουμε πρωτοβουλίες, να γίνουμε δυναμικοί, αποφασισμένοι να κάνουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Κι επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, θα κινηθούμε άμεσα, χωρίς να το σκεφτούμε δεύτερη φορά ή να ζητήσουμε τη γνώμη του οποιουδήποτε. Στην προσπάθειά μας όμως να απεμπλακούμε από ό,τι μας κρατάει πίσω ή στέκεται εμπόδιο, μπορεί να βγάλουμε, ανυπομονησία, επιθετικότητα, εκνευρισμό ή εγωισμό, ενώ δεν αποκλείεται να κάψουμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά.

Οι δύο που θα έχουν εντάσεις σήμερα και κινδυνεύουν να βγουν από τα ρούχα τους και να γίνουν τα νεύρα τους τσατάλια με τις συμπεριφορές που θα έρθουν αντιμέτωποι είναι οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, καθώς η Νέα Σελήνη-έκλειψη γίνεται στον 7ο και 4ο οίκο τους αντίστοιχα.

Τόσο στις σχέσεις και συνεργασίες τους, όσο και στο σπίτι και την οικογένειά τους τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν, αν αντεπιτεθούν, διαφωνήσουν ή προβάλλουν αντιρρήσεις ή προσπαθήσουν να "εκλογικεύσουν" το πρόσωπο που έχουν απέναντί τους. Γι' αυτό χρειάζεται προσοχή!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved