Δύο ζώδια θα βάλουν στην άκρη άγχη, πλάνα και υποχρεώσεις, σήμερα, 07/04

Θα χαλαρώσουν και θα ξεκουραστούν

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα βάλουν στην άκρη άγχη, πλάνα και υποχρεώσεις, σήμερα, 07/04

Κυριακή 7/4/2024

Μια Κυριακή ήρεμη και χωρίς εντάσεις θα είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμα στους Ιχθύς και θα φροντίσει να μας χαλαρώσει και να μας κάνει να ξεχάσουμε βάσανα και στενοχώριες. Η σύνοδός της το μεσημέρι με τον Ποσειδώνα είναι ιδανική, ώστε να αποζητήσουμε τη χαλάρωση και την ξεκούρασή μας, με όποιο τρόπο ο καθένας μας τη βρίσκει ή να απολαύσουμε μια βόλτα στην εξοχή, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση, αδειάζοντας τελείως το μυαλό μας και γεμίζοντας τις μπαταρίες μας.

Τα δύο ζώδια που θα βάλουν στην άκρη άγχη, προγράμματα, πλάνα και υποχρεώσεις, κυρίως οικονομικές και θα κοιτάξουν να κρατήσουν ανέπαφα τα συναισθήματά τους είναι οι Υδροχόοι και οι Λέοντες, καθώς η Σελήνη επιδρά στον άξονα 2ου - 8ου τους, αντίστοιχα. Κι ίσως είναι προς όφελός τους, στην παρούσα φάση, να κοιτάξουν τη μεγάλη εικόνα κι όχι την μικρή και το τι βιώνουν τώρα.

Ένα χάδι, μια αγκαλιά, μια όμορφη χειρονομία, ακόμα και κάποια μικρή αγορά που ενδεχομένως να είναι αχρείαστη, θα τους κάνει να νιώσουν όμορφα, κάτι που έχει μεγάλη σημασία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved