Ζώδια Σήμερα 03/04: Κάτι από παραμύθι..

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 03/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 03/04: Κάτι από παραμύθι..
Fine art imagery. Woman and angel man embracing. Bigstock

Τετάρτη, 03/04/2024

Εκτός από τον Ερμή, που γυρνά επισήμως ανάδρομος, σήμερα έχουμε και τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς , οπότε το κλίμα είναι φουλ ρομαντικό, αγαπησιάρικο και ταυτόχρονα σαγηνευτικό κι ερωτικό. Οι αισθήσεις είναι οξυμένες, κάθε εικόνα, άρωμα, γεύση ή μελωδία μας ταξιδεύουν σε ένα κόσμο ονείρου. Όμορφα λόγια, γλυκά χαμόγελα και βλέμματα μας ζεσταίνουν την καρδιά και μας κάνουν να φανταζόμαστε διάφορα, ωραιοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Η ανάγκη μας να βιώσουμε ένα παραμύθι, να βρούμε το ιδανικό ταίρι είναι έντονη. Από την άλλη, είμαστε ευαίσθητοι, γι’ αυτό θέλουμε να προσφέρουμε, να συμπαρασταθούμε ή να παρηγορήσουμε όποιον το χρειάζεται!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, πλανεύετε με το στιλ και την παρουσία σας. Ένα βλέμμα, μια κουβέντα σας κι οι άλλοι γίνονται χαλί να τους πατήσετε.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, παραμερίστε τις διαφορές, κάντε τα στραβά μάτια γιατί το αρμονικό κλίμα στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά θα ωφελήσει κι εσάς.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, παρασύρεστε σε υλικές και ερωτικές απολαύσεις, χωρίς να προβάλλετε καμία αντίσταση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved