Δύο ζώδια που δε θα συνεννοούνται με τίποτα, σήμερα, 03/04

Ακόμα και το να μιλήσουν για το πώς αισθάνονται μπορεί να δημιουργήσει πολλές και άσκοπες συζητήσεις και εντάσεις

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που δε θα συνεννοούνται με τίποτα, σήμερα, 03/04

Τετάρτη 3/4/2024

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Αιγόκερω, μέχρι το μεσημέρι, μόνο που τα πράγματα δε θα είναι τόσο ήρεμα όσο τις άλλες μέρες, καθώς πάνω που πάμε να χαλαρώσουμε με το εξάγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Κριό, που είναι και ανάδρομος από σήμερα, παραπέμπει σε ασυνεννοησία και μπερδέματα. Ενδεχομένως να πούμε και πράγματα που κάποιοι θα παρεξηγήσουν, ενώ ακόμα και το να μιλήσουμε για το πώς αισθανόμαστε μπορεί να δημιουργήσει πολλές και άσκοπες συζητήσεις και εντάσεις και τελικά να μείνουμε... με την αίσθηση ότι δεν υπάρχει κατανόηση.

Οι δύο που κινδυνεύουν να παρεξηγηθούν και γενικά να βιώσουν το "άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τα αφτιά μου", είναι οι Αιγόκεροι και οι Κριοί, που πραγματικά μπορεί να αγανακτήσουν με όλα τα ευτράπελα που μπορεί να δημιουργηθούν στις σχέσεις τους ή τη δουλειά τους από μια κουβέντα τους, που θα παρεξηγηθεί, καθώς η Σελήνη προσβάλλει τον 1ο και 10ο οίκο τους, αντίστοιχα.

Λογικό είναι να αναρωτηθούν, κάποια στιγμή, για το κατά πόσο αξίζει να ανοίξουν το στόμα τους και να προκαλέσουν ανακατωσούρα, οπότε το πιο πιθανό είναι να αφήσουν τα πράγματα ως έχουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved