Ζώδια Σήμερα 30/03: Σκέψου, πριν αντιδράσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 30/03

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 30/03: Σκέψου, πριν αντιδράσεις

Σάββατο, 30/03/2024

Η Σελήνη έχει περάσει από χθες στον Τοξότη, προσπαθώντας να μας κάνει να ανακτήσουμε την αισιοδοξία μας και τον ενθουσιασμό μας, ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Άρη στους Ιχθύς, θα μας ξεβολέψει, θα μας κινητοποιήσει και βέβαια θα μας αναστατώσει. Θα είμαστε σε υπερένταση, θα εκνευριζόμαστε με το παραμικρό κι έτοιμοι να κάνουμε το μπαμ και να ξεσπάσουμε, σε περίπτωση που κάποιος διαφωνήσει μαζί μας ή κάτι στραβώσει. Όμως, καλό θα ήταν να σκεφτούμε καλά, πριν αντιδράσουμε γιατί δε θα αποφύγουμε τους τσακωμούς.

Τα πράγματα δε θα καλυτερεύσουν στην πορεία, αντίθετα, το κλίμα θα γίνει πιο βαρύ, καθώς, θα δημιουργηθούν αρκετές παρεξηγήσεις ή προβλήματα, μιας και το βράδυ θα κλείσει και το τετράγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, μπορεί να δημιουργηθεί ένταση στις σχέσεις, το σπίτι ή τη δουλειά σας, ενδεχομένως γιατί θα βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα και ενέργειες που δε γνωρίζατε που θα σας αναστατώσουν. Δεν αποκλείεται να κρατήσετε μούτρα ή αποστάσεις μέχρι και το τέλος της μέρας.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, δεν αποκλείεται κάποια βέλη να στραφούν εναντίον σας και να κατηγορηθείτε για «παιχνίδια» πίσω από την πλάτη, στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας. Από την άλλη, μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα και σπατάλες γιατί το βράδυ θα το μετανιώσετε πικρά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved