Δύο ζώδια που θα έχουν κόντρες και διαξιφισμούς, σήμερα, 22/03

Το κλίμα θα είναι τεταμένο

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα έχουν κόντρες και διαξιφισμούς, σήμερα, 22/03

Παρασκευή 22/3/2024

Το κλίμα της σημερινής μέρα θα είναι τεταμένο, καθώς η Σελήνη, λίγο πριν φύγει από τον Λέοντα, θα κάνει αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο, οπότε η Παρασκευή θα έχει αρκετή ένταση. Κινήσεις και δράσεις ενδεχομένως να φέρουν αντιδράσεις και ξεσπάσματα, εγωισμό και παθιασμένες διεκδικήσεις. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι δύσκολο να παραδεχτούμε την ήττα μας, ενώ η βιασύνη κι η έλλειψη υπομονής, ανεκτικότητας ή συμβιβαστικής διάθεσης θα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα.

Τα δύο ζώδια που θα είναι στα «κάγκελα» σήμερα είναι οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, που θα δουν να τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, ενώ οι κόντρες και οι διαξιφισμοί θα είναι συχνά στις σχέσεις τους, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 7ος οίκος τους αντίστοιχα. Δεν αποκλείεται, πάνω στα νεύρα τους και να τεντώσουν επικίνδυνα το σχοινί, που μπορεί να σπάσει.

Από την άλλη, είναι και μια ευκαιρία να βγάλουν από μέσα τους ό,τι νιώθουν, θετικό ή αρνητικό, να ζητήσουν εξηγήσεις ή να πουν τι τους ενοχλεί και τι δεν ανέχονται πια κι ας μην είναι αρεστοί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved