Ζώδια Σήμερα 19/03: Διαίσθηση και εσωστρέφεια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 19/03

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 19/03: Διαίσθηση και εσωστρέφεια

Τρίτη, 19/03/2024

Σε ήρεμους και χαλαρούς τόνους γίνεται η επάνοδός μας από το τριήμερο, με τη Σελήνη στον Καρκίνο, που μάλλον χαρακτηρίζεται από έντονο συναισθηματισμό, διαίσθηση και εσωστρέφεια. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αλλά και αυτό με τον Ήλιο, είναι πιο εύκολο να αποσυρθούμε στο δικό μας χώρο, να αφεθούμε σε νοερά ταξίδια στο παρελθόν, αλλά και να διαμορφώσουμε το περιβάλλον μας, κάνοντάς το πιο ατμοσφαιρικό ή ρομαντικό. Πιθανό είναι επίσης, να ψάξουμε και να βρούμε παλιά αντικείμενα, αναμνηστικά ή φωτογραφίες, που είχαμε καταχωνιάσει σε ντουλάπια, κουτιά ή συρτάρια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, θα σας πιάσει έντονη συγκινησιακή φόρτιση και πολύ πιθανό να πάτε πολύ πίσω στο χρόνο για να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματά σας,

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου, το να σκαλίζετε τα παλιά και να χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που έγιναν κάποτε δεν έχει κανένα νόημα. Αφήστε τα πίσω σας, εφ’ όσον πια πήρατε το μάθημά σας και προχωρήστε παρακάτω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved