Ζώδια Σήμερα 17/03: Μη χάνεις τις ελπίδες σου

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 17/03

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 17/03: Μη χάνεις τις ελπίδες σου

Κυριακή, 17/03/2024

Η σημερινή συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει τη θετική μας ενέργεια και την πίστη μας. Ο ρομαντισμός και η ονειροπόλα διάθεση θα μας σπρώξουν να ομορφύνουμε τη ζωή μας, απαλύνοντας εντάσεις και αντιπαλότητες, να αποκτήσουμε μια άλλη οπτική και να αφήσουμε τον εαυτό μας να ονειρευτεί ξανά και να ελπίσει. Είμαστε ήρεμοι και ευγενικοί σε κάθε επαφή μας, πρόθυμοι να βοηθήσουμε, να στηρίξουμε και να παρηγορήσουμε, ενώ η φαντασία μας θα μεγαλουργήσει. Η διαίσθησή μας θα μας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι, γι’ αυτό οφείλουμε να κλείσουμε τα μάτια και να ανοίξουμε τις κεραίες μας για να ακούσουμε αυτό που προστάζει το μέσα μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, είστε απόλυτα συντονισμένοι με το σύμπαν, ξαναβρίσκετε την ελπίδα και την πίστη σας και νιώθετε μέσα σας ότι ό,τι ονειρεύεστε ή θέλετε πολύ μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να το ευχηθείτε!

Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου, το προφανές δεν είναι πάντα πραγματικό! Εμπιστευτείτε το μέσα σας και προσέξτε μην πλανηθείτε και πέσετε θύματα της ευαισθησίας σας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, παρασύρεστε οικονομικά και ερωτικά και πάτε όπου σας πάει το ρεύμα. Αλλά μάλλον θα βγείτε στη σωστή όχθη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved