Δύο ζώδια που δεχτούν επίθεση, σήμερα, 14/03

Μπορεί και να ξεσπάσουν, αν θεωρήσουν ότι κατηγορούνται άδικα

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που δεχτούν επίθεση, σήμερα, 14/03

Πέμπτη 14/3/2024

Η σημερινή μέρα θα έχει αρκετή αναστάτωση με τηΣελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, πουεκτός του ότι θα μας σπρώξει στο να αλλάξουμε συνήθειες και νοοτροπία, να πάρουμε τα πράγματα αλλιώς, θα μας κάνει ανικανοποίητους και θα μας γεμίσει ξαφνικά με ανασφάλεια και η υπομονή ή η συμβιβαστική διάθεση θα είναι ανύπαρκτα. Αργότερα, το τετράγωνό της με τον Άρη στον Υδροχόο, θα είμαστε ευερέθιστοι, ενδεχομένως και επιθετικοί, προκλητικοί, δε θα δεχόμαστε αντιρρήσεις ή διαφωνίες και θα παρεξηγούμαστε αμέσως. Με την πιο μικρή αφορμή θα ξεσπάσουμε και δεν αποκλείεται να πούμε και πράγματα που μετά θα μετανιώσουμε.

Οι δύο που θα έχουν έχουν αρκετά νεύρα και ελάχιστη ανοχή, γι' αυτό και κινδυνεύουν να τσακωθούν σήμερα είναι οι Ταύροι και οι Λέοντες, που μπορεί να έχουν και τα δίκια τους, αν αγανακτήσουν ή θεωρήσουν ότι κατηγορούνται, χωρίς να φταίνε. Θέματα θα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις τους, με την οικογένεια ή το σπίτι τους θα τους κάνουν έξω φρενών, καθώς ο Άρης χτυπά τον 4ο και 7ο οίκο τους, αντίστοιχα.

Βέβαια, είναι προτιμότερο να εξωτερικεύσουν καταπιεσμένα συναισθήματα και σκέψεις, παρά να τα κρατήσουν για τον εαυτό τους και να σκάσουν, αρκεί να γίνει ελεγχόμενα και να μην πάρει η μπάλα κι αυτούς που δε φταίνε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved