Ζώδια Σήμερα 14/03: Σε υπερένταση

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 14/03

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 14/03: Σε υπερένταση

Πέμπτη, 14/03/2024

Ξεκινάμε τη μέρα, με την ανάγκη αυτονόμησης, απελευθέρωσης από συνήθειες και καταστάσεις και αλλαγή στην πάγια στάση μας, εξ αιτίας της συνόδου της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ακόμα και συναισθηματικά θα έχουμε μια εναλλαγή διαθέσεων, που θα κυμαίνεται μεταξύ αγανάκτησης, ανασφάλειας, ανικανοποίητου και αδιαφορίας ή αποστασιοποίησης ή απρόσμενων αντιδράσεων. Το τεταμένο κλίμα θα συνεχιστεί, καθώς έρχεται το το τετράγωνό της με τον Άρη στον Υδροχόο θα μας αναστατώσει ακόμα περισσότερο το βράδυ. Θα είμαστε σε υπερένταση, θα εκνευριζόμαστε με το παραμικρό κι έτοιμοι να κάνουμε το μπαμ και να ξεσπάσουμε, σε περίπτωση που κάποιος διαφωνήσει μαζί μας ή κάτι στραβώσει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι τέλος του β’ και του γ’ δεκαημέρου, ο ερωτισμός σας είναι έντονος, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σας και να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι τέλος του β’ και του γ’ δεκαημέρου, όσο στυλώνετε τα πόδια στο έδαφος, επιμένοντας να περάσει το δικό σας, τόσο θα δημιουργούνται εντάσεις στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Μην ξεχνάτε ότι έτσι κάνετε και την άλλη πλευρά να πεισμώνει περισσότερο.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί τέλος του β’ και του γ’ δεκαημέρου, εστιάστε σε αυτό που θέλετε πιο πολύ και εκεί να βάλετε τα δυνατά σας. Ό,τι κι αν είναι, ερωτικά ή οικονομικά, να μην κάνετε ούτε ένα βήμα πίσω, αν δε το καταφέρετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved