Δύο ζώδια που θα κάνουν του κεφαλιού τους, σήμερα, 11/03

Δε θα υπακούσουν σε πρέπει και "εντολές"

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα κάνουν του κεφαλιού τους, σήμερα, 11/03

Δευτέρα 11/3/2024

Η Σελήνη στον Κριό, από νωρίς το ξημέρωμα, δίνει στη μέρα έντονους ρυθμούς και διάθεση για δράση. Άλλωστε, η σύνοδός της με τον Ερμή, που χθες πέρασε κι αυτός στον Κριό, τις πρωινές ώρες, δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα, ώστε να τρέξουμε όσο μπορούμε υποθέσεις και δουλειές. Η παρόρμηση κυριαρχεί, ενώ δε θα είναι εύκολο να συμβιβαστούμε, ούτε να κάνουμε υποχωρήσεις ή να υπακούσουμε σε πρέπει και "εντολές", αντίθετα, θα κάνουμε του κεφαλιού μας και ό,τι θεωρούμε εμείς σωστό, είτε αρέσει είτε όχι.

Αυτοί που θα είναι φουλ στην ενέργεια σήμερα, αρκετά δραστήριοι, "μάχημοι" και ορεξάτοι είναι οι Κριοί και οι Τοξότες, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 5ος οίκος τους, αντίστοιχα. Ο ενθουσιασμός τους θα αυξηθεί, το ίδιο και η ανταγωνιστική τους διάθεση
και αν στην πρώτη περίπτωση θα ωφεληθούν και οι γύρω τους, αφού θα τους τραβήξουν από την ακεφιά και τη μιζέρια, στη δεύτερη τείνουν να γίνουν παρτάκηδες και να μην ενδιαφέρονται για τις ανάγκες ή τα θέματα των άλλων.

Ενδεχομένως να φανούν επιθετικοί ή απότομοι, καθώς ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνεια είναι στοιχεία που έχουν και οι δυο και θα τα βγάλουν με περισσή ευκολία, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν... στραβώματα και εντάσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved