Ζώδια Σήμερα 10/03: Νέα Σελήνη στους Ιχθύς - Χάνει η μάνα το παιδί...

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 10/03

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 10/03: Νέα Σελήνη στους Ιχθύς - Χάνει η μάνα το παιδί...

Κυριακή, 10/03/2024

Πολλά και διάφορα γίνονται σήμερα με πρώτο και κύριο τη Νέα Σελήνη του μήνα που γίνεται στους Ιχθύς, η οποία μόνο χαλαρή και ήρεμη δε μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς αφ’ ενός έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, που καλεί να κάνουμε κάτι έξω από τα συνηθισμένα, που διστάζαμε ή μια αλλαγή που είναι σημαντική για μας και να διαφοροποιηθούμε. Από την άλλη, κάθε διάθεση για να κινηθούμε συντηρητικά ή με γνώμονα το τι είναι σύμφωνο με τη γνώμη των άλλων πάει περίπατο. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε ό,τι θέλουμε, να ανεξαρτητοποιηθούμε, να κόψουμε συνήθειες και δεσμά και να απελευθερώσουμε το δυναμικό μας, να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα και τα κλισέ..

Ωστόσο, έχουμε και το τετράγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, οπότε δε μιλάμε για νορμάλ... προσαρμογές, αλλά μάλλον για βίαιες, σε ένα καινούργιο καθεστώς που θα μας ξεβολέψει. Ανατροπές δεδομένων και γερά ταρακουνήματα είναι στο πρόγραμμα και φυσικά αιφνιδιασμοί που θα μας αναστατώσουν. ,

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες γεννημένοι τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, η διάθεσή σας για να αλλάξετε τα πάντα πάνω σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή θα είναι μεγάλη, οπότε είναι πολύ πιθανό να κάνετε την έκπληξη σήμερα. Το σίγουρο είναι ότι οτιδήποτε δοκιμάσετε, θα πιάσει και θα αποδείξετε σε όλους ότι όταν θέλετε κάτι, τίποτα δε σας σταματά.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες γεννημένοι τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, μεγάλη θα είναι η αναστάτωση και ακόμα περισσότερα τα απρόσμενα ζητήματα που θα προκύψουν τόσο στη σχέση, όσο και τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά σας. Να είστε προετοιμασμένοι για το απίθανο.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, καλό θα ήταν να είστε εσείς αυτοί που κάνουν τις εκπλήξεις, να αιφνιδιάσετε και να ανατρέψετε καταστάσεις, στο σπίτι ή τη δουλειάς σας, αλλιώς θα γίνετε τα «θύματα» και με αρκετά δυσάρεστο τρόπο.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, ερωτικά και οικονομικά ό,τι αποκλείσετε, μπορεί να σας έρθει και να σας διαψεύσει πανηγυρικά και ό,τι θέλετε, να το χάσετε μέσα σε μια στιγμή. Να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο! Τα ρίσκα, να ξέρετε, δε θα σας βγουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved