Ζώδια Σήμερα 05/03: Σταδιακή χαλάρωση

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 05/03

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 05/03: Σταδιακή χαλάρωση

Τρίτη, 05/03/2024

Με το που θα αλλάξει η μέρα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω, η οποία μέχρι και το αργά το απόγευμα θα προσπαθήσει να μας κρατήσει σοβαρούς, συνεπείς, συγκροτημένους και συγκρατημένους, έτσι ώστε να διευθετήσουμε δουλειές και υποχρεώσεις μας. Σε αυτό θα έχει βοηθό και τον Κρόνο στους Ιχθύς, οπότε δε θα έχουμε καν τη διάθεση έως τότε να ξεφύγουμε από το πρόγραμμά μας.

Μετά όμως θα χαλαρώσουμε αρκετά, καθώς θα κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο, δημιουργώντας ευχάριστη ατμόσφαιρα και θετική οπτική και φέρνοντας ηρεμία και χαλαρότητα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να εκφράσουμε ό,τι έχουμε στην καρδιά μας αυθόρμητα και με ειλικρίνεια ή να ξεχάσουμε, έστω και προσωρινά, ό,τι μας βασανίζει ή μας χαλάει τη διάθεση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι του α’ και β’ δεκαημέρου, ξαναβρίσκετε το χαμόγελό σας, η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει, κάνετε τα ανοίγματά σας και φυσικά η ανταπόκριση που βρίσκετε είναι θερμή. Διατηρήστε το κέφι και τον ενθουσιασμό σας και κάτι καλό θα γίνει.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί του α’ και β’ δεκαημέρου, μπορεί να υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που πρέπει να λυθούν, σίγουρα όμως δεν είναι για να τρελαίνεστε ή να αγχώνεστε. Διατηρήστε την καλή σας διάθεση, χαλαρώστε κι όλα θα γίνουν.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ και β’ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία και να καλοπεράσετε και να βρείτε τον έρωτα. Μην κάνετε όμως περιττά έξοδα και φροντίστε να μην εκτεθείτε συναισθηματικά παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved