Ζώδια Σήμερα 04/03: Αλλαγή πλεύσης

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 04/03

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 04/03: Αλλαγή πλεύσης

Δευτέρα, 04/03/2024

Σήμερα, ο Ερμής στους Ιχθύς κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, οπότε άλλα είχαμε προγραμματίσει, άλλα θα βρεθούμε να κάνουμε, όχι όμως ότι θα μας κακοφανεί, καθώς κάθε αλλαγή μπορεί να είναι για καλύτερα. Κι εμείς όμως μπορεί να αλλάξουμε γραμμή πλεύσης, ενώ απρόσμενες ειδήσεις, συναντήσεις και μηνύματα θα μας εκπλήξουν ευχάριστα. Πιθανές είναι οι περίεργες, ασυνήθιστες ή προχωρημένες εμπνεύσεις, ιδέες και εκκεντρικότητες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον. Επίσης, δεν αποκλείεται να πάρουμε αποφάσεις ή κάνουμε ενέργειες που θα ξαφνιάσουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Ταύροι γεννημένοι τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, θα κάνετε την έκπληξη, είτε με τις αντιλήψεις και τη στάση σας είτε με τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας ή μια αλλαγή στην εμφάνισή σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αφήσετε τους πάντες άναυδους!

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι γεννημένοι τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, θα υπάρξει ένας εκνευρισμός στο περιβάλλον σας, ενώ δεν αποκλείεται να ακυρώσετε ή να ακυρωθεί από άλλους κάτι που σχεδιάζατε μέρες και να ψάχνεστε τελευταία στιγμή.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, αν ακολουθήσετε σήμερα την πεπατημένη, το πιο πιθανό είναι να μην έχετε κανένα αποτέλεσμα. Κάντε μια στροφή και θα δείτε πώς θα αλλάξουν και τα ερωτικά και τα οικονομικά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved