Ζώδια Σήμερα 01/03: Της τύχης τα καμώματα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 01/03

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 01/03: Της τύχης τα καμώματα

Παρασκευή, 01/03/2024

Με το δεξί μπαίνει ο Μάρτιος, καθώς σήμερα έχουμε τον Ήλιο στους Ιχθύς να κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο, οπότε η σημερινή μέρα θα προσφέρει απλόχερα τύχη και επιτυχίες σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Αρκετοί και αρκετές θα έχουν την ευκαιρία να λάμψουν, να ανεβάσουν τη δημοφιλία τους και να πετύχουν τους στόχους τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς, ενώ τα ρίσκα και τα ανοίγματα θα πιάσουν τόπο. Σχέσεις, δημόσιες και μη, συνεργασίες και συνεταιρισμοί θα είναι η λύση για να καταφέρουμε το σκοπό μας, ενώ δεν αποκλείεται και η επισημοποίησή τους ή η απόφαση για γάμο. Καλό μήνα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Ταύροι γεννημένοι στις αρχές του β’ δεκαημέρου, έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Ο ενθουσιασμός σας περισσεύει, η ζωντάνια και η ενέργειά σας ξεχειλίζουν. Τίποτα δεν είναι ικανό να σας σταματήσει και να σας στερήσει τις επιτυχίες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ό,τι κι αν δοκιμάσετε θα σας βγει.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι στις αρχές του β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για να βελτιώσετε το σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας, αρκεί να θέλετε να «δουλέψετε» και να μην τα αφήσετε όλα στην τύχη.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι στις αρχές του β’ δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας και πολλά μπορούν να συμβούν που θα σας αναβαθμίσουν οικονομικά, επαγγελματικά ή εργασιακά. Οι εξελίξεις είναι θετικές και θα σας ανεβάσουν το ηθικό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved