Ζώδια Σήμερα 29/02: Λύσεις, προτάσεις και εναλλακτικές

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 29/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 29/02: Λύσεις, προτάσεις και εναλλακτικές

Πέμπτη, 29/02/2024

Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος ο αποχαιρετισμός του Φεβρουαρίου, καθώς ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο, φέρνοντας κέφι, γέλιο, αισιοδοξία, ενθουσιασμό, θετικά μηνύματα, αλλά και αγορές ή δώρα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία ή τη μεταφορά μας. Αρκετοί από εμάς θα βρουν λύσεις και εναλλακτικές, θα προβούν σε συμφέρουσες συμφωνίες και συνεργασίες, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν συζητήσεις ή συναντήσεις με αρκετές προοπτικές στο άμεσο μέλλον. Από την άλλη, θα βρούμε και ανοιχτά «αφτιά» για να ακούσουν ό,τι έχουμε να προτείνουμε ή μια ιδέα μας θα έχει μεγάλη υποστήριξη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Ταύροι γεννημένοι αρχές του β’ δεκαημέρου, κοιμηθείτε εσείς κι η τύχη σας δουλεύει. Ακόμα και αν κάτι κάνετε λάθος, σωστό θα σας βγει. Τίποτα δεν είναι ικανό να σας σταματήσει και να σας στερήσει τις επιτυχίες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι αρχές του β’ δεκαημέρου, αν δε μείνετε σε ταξίματα και αόριστες υποσχέσεις και πιέσετε για δεσμεύεις, τότε θα βγείτε κερδισμένοι. Πάντως ευκαιρίες θα έχετε να βελτιώσετε το σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε άμεσα.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί γεννημένοι αρχές του β’ δεκαημέρου, μαζί με τον βασιλικό θα ποτιστείτε κι εσείς. Πάρτε τώρα που γυρίζει. Εργασιακά, οικονομικά και ερωτικά τα πράγματα έρχονται έτσι όπως τα θέλατε, ενώ θα σκάσουν και νέες ευκαιρίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved