Ζώδια Σήμερα 28/02: Στη σωστή στιγμή

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 28/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 28/02: Στη σωστή στιγμή
business man successfully juggling managing his time Bigstock

Tετάρτη, 28/02/2024

Αρκετές συναντήσεις θα έχει σήμερα ο Ήλιος, αφού θα κάνει σύνοδο με τον Ερμή στους Ιχθύς και μετά και οι δυο έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Κρόνο , όπως αντιλαμβανόμαστε, η μέρα απαιτεί από εμάς να συμπεριφερθούμε με ωριμότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, βάζοντας σε προτεραιότητα στις ανάγκες και όχι τις επιθυμίες μας. Οφείλουμε να είμαστε εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά μας, ωστόσο, επειδή χρειάζεται να έχουμε την αίσθηση του μέτρου και του χρόνου, δεν πρέπει να αναλάβουμε το οτιδήποτε είναι πάνω από τις δυνάμεις μας ή δεν είναι δική μας ευθύνη. Από την άλλη, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να οργανωθούμε και να βάλουμε στόχους μας, ώστε να μπορέσουμε σιγά-σιγά

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, το ένστικτό σας δουλεύει άψογα, κάνετε παιχνίδι κι εννοείται ότι θα χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να πετύχετε τον σκοπό σας. Αν, μάλιστα, είναι ερωτικός, το... έργο σας θα είναι πανεύκολο.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, ώστε να περάσει το δικό σας και χωρίς να δημιουργήσετε ένταση στο σπίτι ή τη σχέση σας. Όσο πιο ανυποχώρητοι και απόλυτοι είστε, τόσο θα προκαλείτε τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, η σεξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί οι διαθέσιμες επιλογές σας, στην παρούσα φάση, είναι λίγες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved