Ζώδια Σήμερα 27/02: Μια σπίθα αρκεί για να λαμπαδιάσουν όλα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 27/02

Ζώδια Σήμερα 27/02: Μια σπίθα αρκεί για να λαμπαδιάσουν όλα

Τρίτη, 27/02/2024

Σήμερα, ο Άρης στον Υδροχόο θα κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο, οπότε όλα να τα περιμένουμε. Η συγκεκριμένη όψη θα κάνει την ατμόσφαιρα εκρηκτική και μιας και κανείς από τους δύο δεν έχει υποχωρητική διάθεση, μπορεί να συμβούν γεγονότα και καταστάσεις, που θα μας φέρουν στα όριά μας ή θα πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Εντάσεις και ομηρικοί καβγάδες, που θα ξεσπάσουν, από μια μικρή αφορμή, ίσως οδηγήσουν στην οριστική ρήξη συνεργασιών ή σχέσεων. Επιπλέον, μην αποκλείουμε παρακινδυνευμένες ενέργειες, υπερβολικά ανοίγματα και ρίσκα που το πιο πιθανό είναι να οδηγήσουν σε μεγάλη χασούρα κι έκθεση, ακόμα και ατυχήματα ή εμπρησμούς.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί γεννημένοι τέλος του α’ ή αρχές του β’ δεκαημέρου, η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη στο σπίτι ή τη δουλειά σας και μπορεί να τιναχτούν όλα στον αέρα με μια κίνησή σας! Αν δεν θέλετε να υπάρξει άσχημη κατάληξη, κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας, προσπαθήστε να επιδείξετε ψυχραιμία και λογική και μην ανοίγετε άλλα μέτωπα!

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι γεννημένοι τέλος του α’ ή αρχές του β’ δεκαημέρου, πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις, αντισταθείτε στις έντονες επιθυμίες σας και κυρίως μην εκτίθεστε σε επικίνδυνες για την τσέπη ή την καρδιά σας καταστάσεις γιατί οδεύετε προς παταγώδη αποτυχία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved